Flyttstädning Nacka

Proffsen på flyttstädning och flytthjälp

Hjälp med både flytt och städning

Dags att flytta från din bostad eller ditt kontor i Nacka? För att spara tid och energi som du nog hellre lägger på något annat rekommenderar vi att du tar hjälp med flyttstädningen så att du är säker på att den blir ordentligt utfört och att inget missas i processen.

Städningen en viktig del av flytten

Det brukar stå reglerat i köpekontrakt av hus att en flyttstädning skall vara professionellt utförd av säljaren och även den som flyttar från en hyresbostad vet att det är väldigt noga med att städningen är ordentligt gjord. Hur skulle du själv reagera om du flyttar in i en ny lägenhet och det är smuts kvar uppe på kaklet i badrummet eller om ugnen har kvar spår av gammal mat?

Sådana smådetaljer är det väldigt lätt att man som privatperson missar när man själv städar efter en flytt, särskilt om man är trött efter en dag av att organisera sina saker och bärande av möbler upp och ner för trappor.

rent och blankt golv

Ta hjälp av ett proffs

Därför är det en bra idé att ta hjälp av ett proffs som har en väl genomtänkt process för hur en flyttstädning skall genomföras så att allt garanterat hinns med och att du som kund kan känna dig trygg i att de som skall in i bostaden efteråt inte har något att klaga på.

Prisvärt med RUT-avdrag

Om du anlitar oss på kan du känna dig säker på att flyttstädningen blir rätt gjord och vi inkluderar även fönsterputsning i vårt paket, något som inte alla andra firmor gör. Genom att anlita oss kan du tillämpa RUT-avdraget för hushållsnära tjänster och därigenom göra avdrag för tjänsten i din deklaration. 

Exempel på vad som ingår:

  • Rengöring av ditt kök: både golv, väggar, diskbänk, skåp, belysning (där vi kommer åt) och utanpå och inuti vitvaror som din spis  och ditt kylskåp.
  • Rengör hela badrummet, från avkalkning av väggar, dusch och badkar till toalettstolen och handfatet.
  • Dammsuger och våttorkar dina golv i hela bostaden.
  • Rengör dina element både ovanpå och bakom.
  • Putsar dina fönster utvändigt och invändigt.

Lä gärna mer om vad som ingår i vår flyttstädning genom den checklista som finns på förstasidan!

Miljövänligt och välförsäkrat

Ett par andra bra detaljer som är bra att känna till om oss är att vi självklart arbetar med ordentliga villkor för våra anställda, såsom kollektivavtal och försäkringar för att ge dem en trygg arbetsmiljö. Vi använder oss bara av miljövänliga städprodukter då vi känner att det idag finns produkter på marknaden som gör ett lika bra, många gånger till och med bättre jobb än produkter som inte värnar om miljön.

Flexibel tjänst

Vill du ha hjälp med tilläggstjänster såsom städning av vindsförråd, källare eller garage erbjuder vi självfallet detta. Om du vill ha hjälp med hela flytten eller hyra flyttkartonger kan vi även erbjuda lösningar där. Kontakta oss så hjälper vi dig med din flyttstädning i Nacka.

 

Flyttstädning är ingen rolig syssla när du har en ny bostad